Punajuuri-kookossosekeitto
(2-4 hengelle riippuen nälästä)5 punajuurta (n. 400g)
n. 2 rkl öljyä
yksi sipuli
yksi valkosipulin kynsi
suolaa
mustapippuria
2 rkl sitruunamehua
2 tl sokeria
1 tlk (4dl) kookosmaitoa
saman verran vettä
- Kuori ja paloittele punajuuret kuutioiksi.
- Lohko myös sipuli ja valkosipuli.
- Kuullota punajuuret ja sipulit kattilassa öljyn kanssa.
- Mausta suolalla, mustapippurilla, sitruunamehulla ja sokerilla.
- Lisää kookosmaito ja vesi.
- Anna keiton kiehua, kunnes punajuuret ovat kypsiä (n. 20-30 min).
- Soseuta ja tarkista maku.
- Annostele lautaselle ja murustele päälle vielä hieman tofua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti