sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Mämmijäätelö

Kohta on pääsiäinen. Yksi pääsiäisen lempiherkuistani on mämmi. Yleensä syön mämmini sokerin ja soijamaidon kera. Myös mämmi ja kauravaniljakastike ovat mainio yhdistelmä. Eikä kannata unohtaa mämmiä ja vatkaamatonta soijavispiä!
Tänä vuonna yhdistin mämmin tofujäätelöön. Nami!



Mämmijäätelö

yksi annos

0,5 purkkia (50 g) mämmiä
kulhollinen (n. 2,5 dl) tofujäätelöä
2 tl sitruunamehua



Ota jäätelö huoneenlämpöön pehmentymään. 
Sekoita puolet mämmistä jäätelöön. Lisää myös sitruunamehu. 
Sekoita loput mämmistä mahdollisimman vähän sekoittaen, jotta mämmi jää raidoiksi jäätelöön. 
Laita jäätelökulho takaisin pakastimeen kohmettumaan. 
Syö sitten, kun jäätelö on hieman jähmettynyt.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti